Investeer in kennis...

...het brengt zo veel meer!
Het uitbreiden van kennis is in mijn ogen de meest waardevolle investering die een eigenaar kan doen; voor zichzelf én voor de hond. Je ziet het terug in zijn geestelijk en lichamelijk welzijn en in jullie band.

Cursusaanbod

Je kunt bij mij seminars en workshops volgen over diverse onderwerpen en op verschillende niveaus. Hieronder vind je het aanbod voor 2017. Regelmatig worden nieuwe onderwerpen toegevoegd. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere datum, locatie of thema laat het me dan weten. In overleg is veel mogelijk. Groepen, bedrijven en verenigingen kunnen seminars en workshops op maat aanvragen. Op verzoek kunnen de cursussen ook in het Engels worden gegeven.

Fotoshoot

Privé herfst shoot door Maayke Klaver Fotografie

Datum 29 oktober 2017 met als alternatief 5 november 2017 i.v.m. de weersomstandigheden
Locatie Amsterdamse bos
Tijden In overleg, de shoot duurt 5 kwartier per sessie
Kosten € 115. Één of twee extra personen erbij is kosteloos, voor een tweede hond geldt een toeslag van € 37,50. Meer honden erbij gaat in overleg.
Omschrijving De shoot wordt deels gecombineerd met eenvoudig neuswerk. Door deze combinatie wordt het ontspannender en natuurlijker voor hond en mens. Ervaring leert dat op deze wijze de aanwezigheid van de fotograaf wordt 'vergeten'. Je ontvangt vooraf een tijdschema zodat je weet hoe laat je sessie plaatsvindt om te voorkomen dat één of meer toeschouwers aan de kant staan te wachten al dan niet met een blaffende hond. Dit om zo veel mogelijk stress voor alle partijen te voorkomen. Er zullen diverse foto's worden gemaakt welke na de shoot als voorbeeld digitaal worden toegezonden. Voor deze prijs kun je hieruit 7 digitale foto's (voor online gebruik, 1200px langste zijde met klein watermerk) uitkiezen én je kiest uit deze 7 foto's 2 afdrukken naar keuze (20x30 cm en 13x18 cm). Je kunt tegen een meerprijs vanzelfsprekend meer afdrukken bestellen. De prijs is inclusief professioneel nabewerken van de foto's, stuk voor stuk controleren op helderheid, contrast en scherpte, waar nodig geoptimaliseerd en print-klaar gemaakt.


Maandelijkse bijeenkomsten

Vanaf 1 januari 2015 organiseer ik maandelijkse bijeenkomsten; dag, tijd en onderwerp variëren. De sessies vinden bij mij thuis plaats (=Amstelveen) en zijn zonder hond, tenzij anders vermeld.

  • 15 oktober 2017, 10.00 - 12.15 uur: Spelgedrag bij honden: wat is spel, wat gaat richting 'pesten' of wordt opdringerig en hoe voorkom je dat?
  • 18 november 2017, 13.00 - 15.30 uur: Pijn bij honden: 'n belangrijke trigger voor probleemgedrag
  • 9 december 2017, 13.00 - 15.15 uur: Tips en tops rondom neuswerk voor honden: 'n cadeau voor hond en mens

Een sessie duurt 2 à 2,5 uur en kost € 25 per persoon. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen per keer. De beroepsvereniging APDT kent 10 punten toe per lezing en de Commissie Kynologisch Instructeur (CKI/Raad van Beheer) kent 5 punten toe per lezing.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden door een email te sturen naar Je krijgt dan een bevestigingsmail toegezonden met alle benodigde informatie. Mocht je wel willen maar niet kunnen op genoemde data stuur dan ook een mail. Je inschrijving is definitief op het moment van aanmelden. Restitutie is alleen mogelijk na schriftelijke afmelding tot 30 dagen voorafgaand aan het seminar of workshop. Daarna vindt geen restitutie plaats. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en koffie en thee en exclusief lunch.

Vragen?

Als je meer wilt weten neem dan vrijblijvend contact met me op:
Bellen mag natuurlijk ook: 06 - 108 00 918 of 020 - 640 17 12.


Foto © I. den Boer